Waarom Roseboom?

- Hulp bij regelen schade
- Vervangend vervoer mogelijk
- Declareren bij uw verzekeraar
- Modernste equipment
- Snel weer op weg
 

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct een afspraak maken?

Autoschade en Spuiterij Roseboom BV
Lenderinkweg 34
6733 AX WEKEROM
T (0318) 461 822
M 06 2934 8251
E info@autoschaderoseboom.nl

Autoschadebedrijf

Roseboom is uw autoschadebedrijf in de buurt van Harskamp

Bent u opzoek naar en autoschadebedrijf in de omgeving van Harskamp? Stop dan met zoeken, want bij Autoschadebedrijf Roseboom bent u aan het juiste adres. Wij lopen al jaren mee als het gaat om het repareren van autos. Van kleine krasjes tot grote deuken: Autoschade Roseboom repareert het!

 

Vakkundig herstel

Direct declareren

 
autoschadeauto reparatieRoseboom autoreparatie
 
 

Autoschadebedrijf Roseboom:

  • Professionele apparatuur
  • Ervaren mederwerkers
  • Focwa garantie
 

Autoschadebedrijf in Harskamp of omgeving?

Zoekt u een autoschadebedrijf in Harskamp of omgeving? Dan is Autoschade Roseboom het bedrijf waar u moet zijn. Het bedrijf is gevestigd in Wekerom en daarom makkelijk te bereiken vanuit Harskamp. En het is de moeite om uw auto te laten repareren bij Roseboom. Wij werken snel, efficiënt en professioneel. Ons team is ervaren met allerlei soorten schades, dus ook met uw schade komt het dik in orde! Roseboom staat voor een uitgebreide garantie, snelle schadeafwikkeling en als het nodig is een representatieve leenauto.

Autoschadebedrijf in Harskamp? Ook het papierwerk regelen wij voor u

Het is altijd vervelend als uw auto gerepareerd moet worden. Maar wat zeker net zo vervelend is: Al dat gedoe met het papierwerk en verzekering. Een extra van ons autoschadebedrijf is dat wij het papierwerk voor u verzorgen. Als onze autoschadespecialisten de schade hebben geïnventariseerd wordt door ons de verzekeringsmaatschappij bericht. 

Roseboom BV, autoschadebedrijf aangesloten bij Focwa

Roseboom is een volledig Focwa gecertificeerd bedrijf. Zo wordt gegarandeerd dat het auto repareren in Harskamp gebeurt door professionals. Autoschadebedrijven die zijn aangesloten voldoen aan strenge eisen zodat uw autoschade vakkundig wordt hersteld. Elke week worden door Focwa Eurogarant autoschadebedrijven een dikke 14.000 autos hersteld. Alle merken. Elk type. Van die enorme ervaring profiteert u. En u krijgt bij Focwa schadeherstellers ook nog eens 4 jaar garantie op uw schadeherstel.

U was op zoek naar een autoschadebedrijf in Harskamp. Dan heeft u gevonden wat u zocht. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het volgende nummer: (0318) 461 822.

Wij zorgen er voor dat u weer snel onderweg bent!

 
 
*Uw naam:
 Telefoonnummer:
*Uw vraag / Opmerking:
*Emailadres:
 

Direct declareren bij de volgende verzekeraars