Waarom Roseboom?

- Hulp bij regelen schade
- Vervangend vervoer mogelijk
- Declareren bij uw verzekeraar
- Modernste equipment
- Snel weer op weg
 

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct een afspraak maken?

Autoschade en Spuiterij Roseboom BV
Lenderinkweg 34
6733 AX WEKEROM
T (0318) 461 822
M 06 2934 8251
E info@autoschaderoseboom.nl

autoschade Ede - U wordt professioneel geholpen!

Autoschade is heel vervelend en komt nooit gelegen. Bij Roseboom autoschade herstel Ede zorgen we dat uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.

 

We declareren de autoschade direct bij uw verzekeraar, zorgen voor vervangend vervoer en maken gebruik van het modernste equipment. Hierdoor kunt u zorgeloos en snel weer op weg.

Vakkundig herstel

Direct declareren

 
autoschade herstel autoschade Roseboom autoschade
 

Autoschade herstel Ede, alle merken

Autoschade herstellen we aan alle merken en typen auto’s. Voor vrijwel iedere vorm van autoschade kunt u bij ons terecht en uiteraard beschikken we over alle hoogwaardige gereedschappen die nodig zijn voor bijvoorbeeld het uitdeuken of richten van uw auto.

Auto laten spuiten Ede

Autoschade Roseboom beschikt over een moderne spuitcabine. We maken gebruik van een slim verfmixsysteem om de exacte kleur samen te stellen. We hebben regelmatig contact met lakfabrikanten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en processen op het gebied van autoschade herstel en het spuiten van auto’s.

Autoschade herstel Ede, het hersteltraject

Wanneer u bij ons langs komt met autoschade begeleiden we u in het hele traject. We zorgen voor de taxatie, zorgen voor de afhandeling met de verzekeraar, herstellen uw autoschade en houden u op de hoogte van de voortgang.

Autoschade herstel in Ede

Autoschade Roseboom is het autoschade herstel bedrijf voor Ede en omgeving. We zitten in Wekerom en zijn dus vanuit Ede goed te bereiken. Neem voor een prijsindiciatie of voor meer informatie gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 0318 - 461 822.

*Uw naam:
 Telefoonnummer:
*Emailadres:
*Uw vraag / Opmerking:
 

Direct declareren bij de volgende verzekeraars