Waarom Roseboom?

- Hulp bij regelen schade
- Vervangend vervoer mogelijk
- Declareren bij uw verzekeraar
- Modernste equipment
- Snel weer op weg
 

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct een afspraak maken?

Autoschade en Spuiterij Roseboom BV
Lenderinkweg 34
6733 AX WEKEROM
T (0318) 461 822
M 06 2934 8251
E info@autoschaderoseboom.nl

Auto repareren

  

Roseboom is uw specialist in auto repareren in de buurt van Bennekom

Heeft u onlangs of wat langer geleden schade opgelopen? Wilt u het weer netjes wegwerken? Zoek dan niet verder want wij zijn het bedrijf waar u op zoek naar bent. Uw auto repareren is onze passie en ook wij willen dat iedere auto er netjes uit ziet op de weg. Autoschade Roseboom zit in Wekerom en is goed te bereiken vanuit Bennekom. Welkom op onze website.

 

Vakkundig herstel

Direct declareren

 
autoschadeauto reparatieRoseboom autoreparatie
 
 

Daarom kiest men voor Roseboom

  • Professionele apparatuur
  • Ervaren mederwerkers
  • Focwa garantie
 

Uw auto repareren in Bennekom of omgeving?

Bij Roseboom Autoschade werken wij efficiënt, professioneel en snel. Omdat wij al een aantal jaartjes meegaan in de schade industrie hebben wij de nodige ervaring met het repareren van uw auto. Als u voor Autoschade Roseboom kiest dan kiest u voor service op maat: Wij hebben een uitgebreide garantie, snelle schadeafwikkeling en als u wenst dan verzorgen wij ook een representatieve leenauto!

Uw auto repareren in Bennekom? Ook het papierwerk regelen wij voor u

Mocht het nodig zijn dat wij uw auto moeten repareren is dat natuurlijk vervelend. Wat zeker net zo vervelend is, zijn de verzekering en het papier werk. Een bijkomend voordeel bij Autoschade Roseboom is dat wij het papier werk verzorgen. Nadat onze autoschadespecialisten de schade hebben geïnventariseerd wordt deze door ons digitaal naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd. Zo blijft er voor u tijd over voor nuttige dingen 

Roseboom BV, voor auto repareren aangesloten bij Focwa

Roseboom is een volledig Focwa gecertificeerd bedrijf. Zo wordt gegarandeerd dat het auto repareren in Bennekom gebeurt door professionals. Schadeherstellers die zijn aangesloten voldoen aan strenge eisen zodat uw autoschade vakkundig wordt hersteld. Elke week worden door Focwa Eurogarant bedrijven een dikke 14.000 autos hersteld. Alle merken. Elk type. Van die enorme ervaring profiteert u. En u krijgt bij Focwa schadeherstellers ook nog eens 4 jaar garantie op uw schadeherstel.

U was op zoek naar auto repareren in Bennekom. Dan heeft u gevonden wat u zocht. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het volgende nummer: (0318) 461 822.

Wij zorgen er voor dat u weer snel onderweg bent!

 
*Uw naam:
 Telefoonnummer:
*Emailadres:
*Uw vraag / Opmerking:
 

Direct declareren bij de volgende verzekeraars